Tel: +381 69 550 2520
e-mail: office@bugarska-ruza.rs

Connect with Facebook

Masažno ulje za opuštanje "Relax"

Ime proizvoda Cena kol
Masažno ulje za opuštanje "Relax" 125 ml
670,00 din.
Masažno ulje za opuštanje "Relax" 500 ml
2.100,00 din.

Kratak opis proizvoda:

Bazno ulje: ulje semenki grožđa, bademovo ulje;
Eterična ulja: ulje lavande, kedra, čajnog drveta, eukaliptusovo ulje, petigrejn ulje

Masažno ulje za opuštanje "Relax"

Double click on above image to view full picture

Smanji
Povećaj

Detalji

Namenjeno je za masažu celog tela ili delova tela. Ono donosi opuštanje i brzi oporavak tela nakon sportova ili teških fizičkih aktivnosti. Ono širi i ojačava efekte sportskih i fitnes aktivnosti, uklanjajući zamor, zatežući i povraćajući jačinu tela. Ono čini masažu veoma prijatnom, pomažući rukama da klize po koži bez ikakve muke. Ulje prodire duboko u kožu i čista energija esencijalnih ulja 'oživljuje' telo. Masaža sa 'Relax' uljem čini mišiće opuštenim i izvore napregnutosti kao i tačke narušenog balansa energije mogu lakše biti primećene. Koncentracija i kapacitet rada su  povraćeni i cirkulacija u udovima je aktivirana. Masaža sa 'Relax' uljem ostavlja osećaj prijatnog mirisa i osećaj dobrog fizičkog stanja.

Sastav: sadrži dva bazna ulja – ulja semenki grožđa, bademovog ulja i nekoliko eteričnih ulja rastvorenih u ovu bazu. Ulje lavande ima jak umirujući uticaj u slučajevima fizičke izmorenosti, anksioznosti, nervoze, stresa, insomnije i depresije. Ulja kedra i čajnog drveta imaju osvežavajuće, olakšavajuće i antiseptičko delovanje. Eukaliptusovo ulje ima osvežavajuće delovanje, ono stimuliše koncentraciju, zateže i pomaže u slučajevima bolova u mišićima i zglobovima. Petitgrejn ulje je odgovarajuće za opuštajuću masažu a takođe i ojačava efekat ostalih esencijalnih ulja. 

Budite prvi koji će recenzirati ovaj proizvod

Comments

Oznake Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Masažno ulje za opuštanje "Relax" Bazno ulje: ulje semenki grožđa, bademovo ulje;
Eterična ulja: ulje lavande, kedra, čajnog drveta, eukaliptusovo ulje, petigrejn ulje
http://bugarska-ruza.rs/media/catalog/product/cache/1/image/265x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/b/o/body_oil-eng_2_1.jpg
0,00 din.