e-mail: office@bugarska-ruza.rs

Connect with Facebook

Kolor balzami LEGANZA

Kolor balzami LEGANZA

Kolor balzami LEGANZA su osmišljeni u saradnji sa vodećim italijanskim frizerima i nude potrošaču intenzivne boje po jedinstvenoj italijanskoj modi.

Novi sistem farbanja, koji je formiran na bazi tehnologije 7-Oils Color - Farbanje putem ulja. Originalna kremasta formula, u kojoj farbajući pigmenti su raztvoreni u kombinaciji sa 7 specijalno odabranih organskih, hladno ceđenih, 100% prirodnih ulja - argana, makadamije, avokada, šea maslaca, jojobe, masline i badema.  Ulja prenose farbajuće pigmente direktno u strukturu vlasi i time obezbeđuju intenzivnost boje i briljantni sjaj.

Kolor balzam LEGANZA je pogodan za:

  • farbajuće svrhe,
  • za osvežavanje boje između dva farbanja,
  • za farbanje cele kose ili izvlačenje pramenova.

Može se kombinovati sa svim farbajućim metodama uključujući i kanu. Dobijena boja može varirati u zavisnosti od trenutnog pigmenta vlasi. Ukoliko je prirodna pigmentacija vlasi plava ili svetlo plava, to farbanjem ovim balzamom mogu se dobiti tamnije i intenzivnije nijanse. Sede se ne prekrivaju u potpunosti. Pre upotrebe uradite test na unutrašnjem pramenu kose da bi odredili dužinu držanja balzama za dobijanje traženog efekta.

Test osetljivosti: Postavite mala količina od kolor balzama na prethodno alkoholom očišćenom unutrašnjost lakta. Ukoliko nakon 24 sata tretirano područje nije iritirano ili crveno, možete koristiti ovaj proizvod.

Način upotrebe: Postavite zaštitne rukavice i pripremite najlonsku kapu za kosu. Namažite kožu lica na graničnim regijama masnom kremom. Nanesite kolor balzam na opranu šamponom, isceđenu, vlažnu kosu.

Vreme primene: u svrhu osvežavanja boje - 60 min; za svetlu nijansu -90 min; za veoma intenzivnu boju - 120 min. Nakon odabranog vremena ispirati vodom dok ne prestane puštati boju.

BEZ amonjaka, hidrogen peroksid, ppd, parabena

Za narudžbine iznad 2000 dinara (bez popusta) ili 5000 dinara (sa popustom) - BESPLATNA ISPORUKA

There are no products matching the selection.