e-mail: office@bugarska-ruza.rs

Connect with Facebook

Regina Floris

Regina Floris

Serija "Regina Floris" je inspirisana duhom bugarskog ružinog ulja. Klasika, stil, elegancija i prefinjenost - stvari koje se osećaju dušom. Miris serije je posebno razrađen od francuske parfimerijske laboratorije Jean Niel. Miris serije je jedinstvena kombinacija senzualnih nota od nežne Bele Frezije, Arapskog Božura i egzotičnog Ličija u kombinaciji sa Đurđevkom, Francuskom Magnolijom i naravno strastvenom i opojnom Bugarskom ružom. U baznim notama je utelotvorena nežnost i prašaste note od prirode Atlaskog kedra. „Lepota kroz zdravlje, čistoću i harmoniju sa prirodom” - Ovaj koncept je vodeći prilikom razvoja nove kozmetičke serije "Regina Floris" - ulja Bugarske ruže.

Korišćenje najkvalitetnijih biljnih sastojka i njihove maksimalne efektivne koncentracije je glavni prioritet zastupljen u našoj kozmetici. Bugarsko ružino ulje je najskuplje, najtraženije i teško dostupno eterično ulje na svetu. Sadrži više od 300 dragocenih supstanci koje imaju čudesne efekte na ljudsko telo i čini ga vrednim eliksirom u kozmetici, farmaceutskoj i prehrambenoj industriji širom sveta. Sa svojim jakim antiinflamatornim, antibakterijskim i regenerativnim dejstvom, bugarsko ružino ulje je idealno za ishranu, omekšavanje i regeneraciju oštećenog tkiva i usporavanje procesa starenja ćelija. Uz svoj nežni i očaravajući miris, ružino ulje ima moćno aromaterapeutsko dejstvo na ljudski organizam - uklanja nervnu napetost, jak je antidepresiv i afrodizijak.

Svi proizvodi linije Regina Floris se vode sledećim pravilima:

 • 1. Prioritet prirodnih aktivnih sastojaka
 • 2. Bez parabena
 • 3. Bez veštačkih boja
 • 4. Bez sastojaka životinjskog porekla
 • 5. Bez naftnih derivata
 • 6. Dizajn pakovanja kombinuje efikasnost i zadovoljstvo
 • 7. 100% čisto organsko ulje bugarske ruže u svakom proizvodu.

2 proizvod(a)

po stranici

Mreža  Lista 

Postavi padajući poredak
 1. Losion za telo od ružinog ulja sa koenzimom Q10, 230 ml

  Losion za telo od ružinog ulja sa koenzimom Q10, 230 ml

  780,00 din.

  Losion za telo od ružinog ulja sa koenzimom Q10, hidrolizovane proteine pšenice, glicerin i D-pantenolom, 230 ml Nauči više
 2. Ženski parfem "REGINA FLORIS LUXURY", 50ml

2 proizvod(a)

po stranici

Mreža  Lista 

Postavi padajući poredak