e-mail: office@bugarska-ruza.rs

Connect with Facebook

Ulje za stimulans rasta kose, 125 ml

990,00 din.

Kratak opis proizvoda:

Hladno ceđena ulja za kosu: ekstrakt hajdučke trave, koprive i potočarke; eterična ulja ruzmarina, lavande, bergamonta i ilang-ilanga rastvorena u ulju badema.

Ulje za stimulans rasta kose, 125 ml

Double click on above image to view full picture

Smanji
Povećaj

Detalji

Kakav je sastav? Ovo ulje sadrži biljni ekstrakt hajdučke trave (Achillea millefolium), kopriva i potočarka (Tropaeolum majus) i četiri esencijalna ulja (ruzmarin, lavanda, bergamot i ilang-ilang), rastvorena u ulju badema. Njegovi sastojci, biljna ulja, esencijalna ulja i lekovite biljke su najjači prirodni stimulansi rasta, prihrane i jačanja kose. Zbog tog, oni su bili tradicionalno korišteni od putujućih lekara i doktora, a takođe i u kozmetici.

Neki od sastojaka regulišu mašćenje – stimulišu ga za suvu kosu a sprečavaju za masnu kosu.

Lecitin, vitamin E i vitamin C su prirodni antioksidanti koji su dodati da stabilišu produkat i spreče njegovu oksidaciju, paralelno poboljšavajući njegovo delovanje na koži glave.

Kako da se koristi? Kapi stimulanta su primenjene na vrhove prstiju ili direktno iz boce na kosu i laganim kružnim pokretima prvo se utrljavaju u korene kose, a zatim u celu kosu. Masaža kože glave poboljšava krvotok i prihranu korena. Za bolje efekte mi preporučujemo da se pokrije kosa sa plastičnom kapom i peškirom za barem 20 min, a ako je moguće, sat-dva ili čak i prespavati. Zatim, sa malo više šampona nego inače, stimulant je potpuno ispran. Šema primene je:

Prvi mesec - dva puta nedeljno

Drugi mesec - jednom nedeljno

Treći mesec - jednom na dve nedelje.

Koliko često? Možeš da koristiš stimulant pre svakog pranja – ono zavisi od stanja tvoje kose i tvoje predanosti da se poboljša! Koristeći veću količinu stimulanta nego neophodno samo pričinjava pranje težim!

PAŽNJA: Neprijatne reakcije mogu da se dese sa ljudima preosetljivim i alergičnim na esencijalna ulja. U ovom slučaju, preporučuje se da se prvo testira na unutrašnjosti podlaktice. Ako se u roku od 24 sata ne pojavi crvenilo ili bilo kakva alergijska reakcija, možete bezbedno da koristite stimulant. Zbog toga, zbog preosetljivosti na mirise stimulante, on se ne preporučuje za vreme trudnoće. Ulje badema je sasvim dovoljno za vreme ovog perioda.

Šta još? Pošto neka od esencijalnih ulja dolaze u krvotok kroz kožu glave, druga kroz udisanje mirisa, stimulant kose ima efekat osvežavanja i sveopšteg poboljšanja stanja celog organizma.

Odgovarajuć je za sve vrste kose!

Kompatibilan je sa medicinskim i herbalnim sredstvima protiv opadanja kose, peruti ili sredstvima za jačanje kose.

Budite prvi koji će recenzirati ovaj proizvod

Comments

Oznake Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Ulje za stimulans rasta kose, 125 ml Hladno ceđena ulja za kosu: ekstrakt hajdučke trave, koprive i potočarke; eterična ulja ruzmarina, lavande, bergamonta i ilang-ilanga rastvorena u ulju badema. https://bugarska-ruza.rs/media/catalog/product/cache/1/image/265x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/6/1698b847c2e4fe98c05adcdc9d420590_xl.jpg
990,00 din.