e-mail: office@bugarska-ruza.rs

Connect with Facebook

Ulje jojobe, 30 ml

620,00 din.

Kratak opis proizvoda:

Reguliše masnu sekreciju kože. Pogodno za čišćenje kože, posebno oko očiju. Pridaje sjaj, obim i elastičnost kose. Vraća mekoću, sočnost i nežnost popucalih usana.

Ulje jojobe, 30 ml

Double click on above image to view full picture

Smanji
Povećaj

Detalji

Ulje od jojobe je jedinstveno u celom biljnom svetu, ustvari, ono je tečni vosak. Sastoji se od viših masnih kiselina, povezanih višim alkoholima. Praktično nemože da užegne. Ima dobro svojstvo upijanja kod svih vrsta koža, uključujući i masnu. Naneseno na kožu, ono stvara tanak, na oči nevidljiv, izdržljiv i elastičan sloj koji podhranjuje i štiti od štetnih dejstava okoline, a da ne šteti normalnoj životnoj delatnosti. Površinsko i dubinsko podmazivanje, obrazovano od njega, reguliše masnu sekreciju kože. Ne izaziva nikakvo iritiranje ili alergijske reakcije, zato se često koristi za spremanje emulzija za čišćenje kože (posebno oko očiju), a kada se doda gotovim kozmetičnim produktima značajno povećava rok trajanja. Vraća mekoću, sočnost i nežnost popucalih i oljuštenih usana. Pridaje sjaj, obim i elastičnost kose zbog čega je često korišćeno u kozmetičkim produktima za kosu. Nekoliko kapi na češalj pri češljanju vlažne kose sprečava njihovo lepljenje, ima antiseptički efekat i pomaže pravljenju frizure.

Budite prvi koji će recenzirati ovaj proizvod

Comments

Oznake Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Ulje jojobe, 30 ml Reguliše masnu sekreciju kože. Pogodno za čišćenje kože, posebno oko očiju. Pridaje sjaj, obim i elastičnost kose. Vraća mekoću, sočnost i nežnost popucalih usana. https://bugarska-ruza.rs/media/catalog/product/cache/1/image/265x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/j/o/jojoba-eng.jpg
620,00 din.