Tel: +381 69 550 2520
e-mail: office@bugarska-ruza.rs

Connect with Facebook

Korisnička podrška

Narudžbine
Naručivanje proizvoda se obavlja isključivo preko sajta kompanije https://bugarska-ruza.rs. Prodavac isporučuje robu po dobijenom zahtevu putem mejla.
Obračun cena proizvoda i Način plaćanja
Cene svih proizvoda na ovom sajtu izražene su u dinarima sa obračunatim PDV-om. Plaćanje naručenih proizvoda može se ostvariti na nekoliko načina:
  • Pouzećem - plaćanje proizvoda se vrši gotovinom, prilikom isporuke;
  • Plaćanje preko računa - plaćanje se vrši bankovnim putem. Plaćanje se može izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti, banci, ili putem Interneta ako kupac ima Internet pristup na svom računu (web banking).

Prilikom porudžbine potvrda sa detaljima i instrukcijom za plaćanje se automatski šalje na e-mail adresu kupca.

Način isporuke
Isporuke na tertoriji Srbije vrše se kurirskom službom (Post express) u roku od 48h (izuzev subote i nedelje). Za sve narudžbine preko 2.000,00 dinara isporuka je BESPLATNA. Postoji mogućnost ličnog preuzimanja u Biljnoj Parfimeriji DAMASCENA - Matka Vukovića 8, Subotica.
Uslovi reklamacije proizvoda
Proizvodi će biti zapakovani tako da  manipulacijom u transportu ne mogu da se oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda da  proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio. Ukoliko je isporučen proizvod koji ne odgovara prethodno dogovorenom proizvodu, naručenom preko sajta prodavca (vrsta proizvoda, zapremina, cena), prodavac se obavezuje da snosi troškove isporuke i da zameni proizvod ili vrati novac ukoliko je isti već uplaćen u dogovoru sa kupcem.