e-mail: office@bugarska-ruza.rs

Connect with Facebook

BB05 Toner za kosu - Polarna svetlost

350,00 din.

Kratak opis proizvoda:

Ekstrakt od koprive, vitamin F, ulje od masline, makadamija i ricinus

BB05 Toner za kosu - Polarna svetlost

Double click on above image to view full picture

Smanji
Povećaj

Više pogleda

Detalji

Nova formula VIP’S PRESTIGE TONER ZA KOSU ne sadrži amonijak i oksidante. Nežno farba i pothranjuje kosu u kombinaciji sa 100% čistim i prirodnim uljima, ekstraktima od koprive i vitamin F.

Ekstrakt od koprive i vitamin F, zajedno sa uljem od masline i uljem od makadamija pridaje vašoj kosi neuporedivi sjaj, zdravlje i olakšava češljanje.

VIP’S PRESTIGE TONER ZA KOSU predstavlja inovativni proizvod sa polutrajnim efektom farbanja kose koji odgovara za:

-          Samostalno farbanja kose;

-          Održavanje boje između dva farbanja kose;

-          Izvlačenje pramenova, pravljenje preliva, farbanje, ombre i drugi modni efekti.

Proizvodi iz serije BEBLOND odgovaraju korekciji neželjenog žutenja kose nakon isvetljivanja i farbanja vaše kose. Specijalna formula proizvoda iz serije BECOLOR obezbeđuje do 70-80% pokrivanja sede kose. Proizvod odgovara prirodnoj ili ofarbanoj kosi.

Boja kose bledi nakon otprilike 6-8 pranja. Možete da ponovite upotrebu proizvoda bilo kada bez rizika na vaše zdravlje.

VIP’S PRESTIGE TONER ZA KOSU je avangardni proizvod koji sadrži sledeće prednosti u poređenju sa tradicionalnim farbama za kosu:

-          Spremna i laka za upotrebu. Standardno vreme upotrebe je između 5 i 90 minuta (pogledaj tabelu);

-          Specijalna formula sa vitaminom F, ekstraktom od koprive, 100% maslinovim uljem, prirodnim uljem od makadamija i ricunisovim uljem ne samo da štedi kosu nego i poboljšava njenu strukturu, čineći je neverovatno živom i sjajnom.

-          Ima kompleks balzama koji olakšavaju rasčešljavanje kose, poboljšavaju njenu strukturu i pridaju sjaj i mekoću.

-          Ne sadrži PPD, rezorcinol i 1-naftol, koji se nalaze u tradicionalnim farbama za kosu, na koje su mnogi od korisnika alergični;

-          Ne sadrži amonijak, monoetanolamin ili druge alkalizirajuće agente;

-          Ne sadrži hidrogen peroksid ili druge zakiseljujuće agente koji štete kosi;

-          Ima normalnu pH vrednost (4-5) blizu normalne vrednosti za kosu;

-          Specijalna formula dozvoljava da se farbate po želji sa tradicionalnom farbom za kosu odmah nakon korišćenja PRESTIGE TONERA ZA KOSU.

-          Pri kontinuiranoj upotrebi ne uništava se struktura vlasi, zahvaljujući kombinaciji 100% čistih i prirodnih ulja, ekstrakata od koprive i vitamina F. Ojačava vlas i obnavlja njegovo zdravlje i sjaj;

-          Proizvod odgovara korisnicima koji imaju osetljivu kožu koji su alergični na tradicionalne farbe za kosu. Mogućnost da se dobiju alergijske reakcije na ovaj proizvod su značajno niže od tradicionalne farbe za kosu.

-          Proizvod odgovara i muškarcima.

-          Može da se koristi odmah nakon izbeljivanja, blanširanja, minivala, peglanja ili farbanja kose. U tim slučajevima upotrebe, dobro se upoznajte sa instrukcijama za upotrebu.

 

PAŽNJA!

-          Ovaj proizvod nije tradicionalna farba za kosu i zato, kod ljudi sa potpuno sedom ili posivelom kosom, pokrivanje možda neće biti optimalno. U tim slučajevima možda će biti neophodno da se ponovo nanese proizvod za jači efekat, posebno kod korenova.

-          Proizvod nema osvetljujuće dejstvo na kosu, zbog čega on nije potpuno odgovarajuć ukoliko želite da dobijete ton kose svetliji od vaše trenutne boje. U tom slučaju možete da koristite proizvod za nijansiranje ili pojačavanje sjaja i intenziteta vaše boje. Ako imate potrebu za isvetljavanjem, preporučujemo vam da koristite za vašu kosu odgovarajuć proizvod iz serije Blond Time.

-          Proizvod je odgovarajuć za farbanje tona preko tona za zatamnjivanje vaše kose sa jednim tonom.

-          Boja balzama može da se razlikuje od nijanse kose koja se dobija.

 

PROIZVOD SADRŽI:

 1. Tuba sa polu trajnim tonerom za kosu 100 ml
 2. Par rukavica
 3. Uputstva za upotrebu

 

UPOTREBA

Pred priprema:
Za farbanje vam je neophodno:

 1. Sadržaj pakovanja
 2. Češalj
 3. Četka za farbanje
 4. Časovnik
 5. Zaštitna pelerina

Savet: uz pomoć prijatelja farbanje je lakše i prijatnije!

 

PRIPREMA ZA FARBANJE

Pažljivo pročitajte uputstva za upotrebu i mere za bezbednost koje su priložene uz nju. Pregledajte tabelu koja se nalazi u uputstvima i šemu boja za rezultat koja se nalazi na kutiji kako bi videli da li će boja odgovarati vašim očekivanjima i da odredite pravilno vreme za delovanje proizvoda. Prvo operite kosu sa odgovarajućim šamponom, nakon čega je osušite sa peškirom tako da ostane blago vlažna. Pre nego što ćete početi sa farbanjem, pokrijte ramena sa zaštitnom pelerinom kako bi sačuvali vašu odeću od flekanja. Pripremite časovnik kako bi pratili tačno vreme delovanja. Navucite zaštitne rukavice iz kompleta. Odvrnite čep sa tube i s njim probijte zaštitnu membranu na tubi. Za nanošenje proizvoda koristite češalj i četku.

Savet: Nanesite masnu kremu po liniji kose i po ušima, kako bi izbegli da ofarbate kožu.

 

FARBANJE

Nanesite proizvod na lako vlažnu kosu, tako što ćete je ravnomerno naneti po celoj dužini kose uz pomoć četke i češlja. Pazite na određeno vreme za delovanje u uputstvima. Posebno obratite pažnju na korene kose. Oni posebno trebaju da dobro budu pokriveni sa proizvodom. Ako imate mnogo sedih ili upornih korenova povećajte vreme delovanja dva puta duže nego što je navedeno u tabeli. Isperite zaštitne rukavice i sačuvajte ih za sledeću etapu.

Savet: Ako je rezultat duž kose i u korenima drugačiji, za veću jednakost boje možete da ofarbate ponovo samo korenove, tako što ćete ponoviti korake iz uputstva gore.

 

ISPIRANJE

Nakon što istekne preporučeno vreme delovanja, obavezno stavite zaštitne rukavice, isperite samo kosu obilno sa toplom vodom, sve dok voda ne postane prozirna a u isto vreme pazite da proizvod ne pada na vaše telo. Korišćenje šampona ili balzama odmah nakon farbanja nije neophodno, osim BC 01 – Crni Dijamant i BC 02 – Prirodna čokolada. Pošto su te dve farbe veoma intenzivne, preporučujemo vam da koristite šampon za njihovo ispiranje.

 

BRIGA NAKON FARBANJA

Za optimalno trajanje farbe, koristite za održavanje vaše kose šampone i maske iz serije Herbal Time. Sa svojom odgovarajućom formulom oni pripremaju Vašu kosu za maksimalno dobro farbanje. Potpomažu za očuvavanje intenzivne i trajne boje u periodu između dva farbanja. Vaša kosa je živahna, sjajna i lepa.

 

MERE BEZBEDNOSTI

Važno !!! Proizvod može da izazove alergijske reakcije.

 1. Pre farbanja pažljivo proučite uputstva za upotrebu;
 2. Obavezno napravite test osetljivosti 48 sati pre farbanja, čak i ako ste se pre toga farbali sa ovim proizvodom;
 3. Ne koristite ga za farbanje obrva i trepavica;
 4. Izbegavajte da vam proizvod pada po odeći ili u oči. Ukoliko upadne u oči, odmah ih obilno isperite sa vodom;
 5. Koristite pelerinu i rukavice;
 6. Držite se ukazanog vremena za delovanje proizvoda koje se nalazi u uputstvima;
 7. Za postizanje optimalnog efekta, koristite celu smesu jednokratno;
 8. Čuvajte proizvod na mesto koje je nedostupno deci;
 9. Ukoliko imate neku bolest ili ranu na koži, ne koristite proizvod pre njihovog potpunog zaceljenja. Ukoliko dođe do alergije odmah prekinite korišćenje proizvoda konsultujte se sa vašim lekarom;
 10. Ne sme da se koristi od strane lica koja su mlađa od 16 godina;
 11. Privremene tetovaže sa „crnom kanom“ mogu da povećaju rizik ka alergijskoj reakciji;

 

TEST ZA OSETLJIVOST !!!

Pre nego korišćenja proizvoda, obavezno sprovedite test na osetljivost: Na mestu unutrašnje strane lakta očistite kožu sa alkoholom i stavite malu količinu proizvoda. Ako se nakon 48 sati nije pojavila nikakva iritacija ili crvenilo, možete da koristite ovaj proizvod. Ukoliko iznikne alergijska reakcija, odmah isperite kosu sa toplom vodom i prekinite proces farbanja.

 

KORISNI SAVETI

 1. Ako vam je kosa duža od linije ramena ili veoma gusta i obimna, preporučujemo vam da koristite 2 ili više pakovanja VIP’S PRESTIGE TONER ZA KOSU;
 2. Ne preporučujemo farbanje kose 2 sedmice pre ili nakon minivala ili peglanja kose. Ako to ipak učinite, može se desiti da rezultat ne bude ravnomeran ili bude veoma intenzivan. Da bi bili uvereni da ćete dobiti željeni rezultat, u tom slučaju napravite test farbanja na malom unutrašnjem pramenu.
 3. Ako vam je kosa kovržava, blanširana ili na pramenove, boja može da se dobije u jačim i zasićenijim tonovima. Naš savet je da isprobate rezultat pre toga na malom unutrašnjem delu kose;
 4. Za postizanje optimalnog rezultata koristite višekratno boju koju ste izabrali;
 5. Za optimalno trajanje boje preporučujemo da se kosa ne pere 2 do 3 dana nakon farbanja;
 6. Ako vam se koža ofarba od slučajnog padanja proizvoda na nju, očistite ofarbani deo sa pamukom natopljenim sa malo alkohola.
  Prirodno plava kosa Seda kosa Blanširana kosa Farbana kosa* Svetlo braon kosa Braon kosa
BB01 10 min 30 min 5 min 5-10 min - -
BB02 10 min 30 min 5 min 5-10 min - -
BB03 10 min 30 min 5 min 5-10 min - -
BB04 10 min 30 min 5 min 5-10 min - -
BB05 10 min 30 min 5 min 5-10 min - -
BB06** 30 min 30 min 30 min 30 min 40 min -
BB07 10 min - 5 min 5-10 min - -
BB08 10 min - 5 min 5-10 min - -
BB09 10 min 30 min 5 min 5-10 min - -
BB10 10 min 30 min 5 min 5-10 min - -
BC01 90 min 90-120 min 60 min 90-120 min 90-120 min 90-120 min
BC02 40 min 45 min 20-30 min 40 min 40 min 30 min
BC03 40 min 45 min 30 min 40 min 40 min 30 min
BC04 45 min 45 min ***30 min 45 min 45 min -
BC05 46 min 60 min 30 min 45 min 40 min 40 min
BC06 47 min 60 min 30 min 40 min 40 min 40 min
BC07 40 min 60 min 30 min 40 min 60 min 60 min
BC08 40 min 60 min 30 min 40 min 60 min 60 min
BC09 40 min 60 min 30 min 40 min 60 min 60 min
BC10 40 min 45 min 30 min 40 min 60 min -

         Daje blagu nijansu

         Moguć da ispadne i svetlija nijansa

* Farbana sa oksidacionom farbom za kosu u istoj ili svetlijoj nijansi

** Nakon 2-3 pranja je moguća promena u ljubičastu nijansu

***Ukoliko je kosa jako blanširana, moguće je da se dobije zelenkasta nijansa

 

 

Budite prvi koji će recenzirati ovaj proizvod

Comments

Oznake Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

BB05 Toner za kosu - Polarna svetlost Ekstrakt od koprive, vitamin F, ulje od masline, makadamija i ricinus https://bugarska-ruza.rs/media/catalog/product/cache/1/image/265x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/5/5/55.png
350,00 din.