Tel: +381 69 550 2520
e-mail: office@bugarska-ruza.rs

Connect with Facebook

O nama

Istorija

Kompanija LAND OF ROSES DOO je osnovana 2013. u Pančevu sa ciljem da na srpsko tržište uveze kvalitetnu, prirodnu i u isto vreme sa pristupačnom cenom, za veći deo stanovništva, kozmetiku od ulja Bugarske ruže "DAMASCENA" koje je popularnо na celom svetu.

Zbog proširenja posla, godine 2014. je osnovana kompanija BIO FRESH DOO koja je preuzela brigu o maloprodaji,  internet prodaji i veleprodaji malim preduzećima i trgovinskim radnjama, a kompanija LAND OF ROSES DOO se fokusirala samo na uvoz, izvoz i veleprodaju većim preduzećima.

LAND OF ROSES DOO, Pančevo,
Karađorđeva 30, 26000
PIB: 108173517
Matični broj: 20945508
Dinarski račun: 170-0030030685000-95

BIO FRESH DOO, Pančevo,
Karađorđeva 30, 26000
PIB: 108751622
Matični broj: 21060534
             Dinarski račun: 170-0030030665000-52

 

Od godine 2016. poslovanje i skladište obe kompanije je prebačeno u Subotice, a administracija je ostala u Pančevu.

Jedini za sada vlastiti maloprodajini objekat se nalazi u Subotici  - Matka Vukovića 8 - Prva u Srbiji Biljna Parfimerja DAMASCENA

Spisak distributera u Srbiji možete pogledati ovde

 

Naš identitet:

Prva Biljna parfimerija u Srbiji

 

Vrednosti koje zastupamo:

 • SLOBODA: Verujemo da svaka žena ima slobodu da:
  • Ø sama formira i kontroliše svoj vlastiti život (lična kultura, veroispovest, način i stil života, karijera, porodično stanje i slično)
  • Ø isprobava, stiče nova iskustva, otkriva nove za nju doživljaje, predmete i lokacije
  • Ø menja i unapređuje svoj spoljni izgled, unutrašnja uverenja, stavove i vrednosti
  • Ø sama bira svoje spoljno okruženje (mesto gde živi, radi, ljude sa kojima se susreće i komunicira)
 • SAMOOSTVARENJE: Smatramo da se prirodna lepota žene ogleda u njenom samoostvarenju i prihvatanju sebe. Verujemo da svaka žena treba da:
  • Ø Bude svesna koje su joj životne vrednosti, dugoročni i kratkoročni ciljevi u privatnom i poslovnom životu, koja joj je životna misija, šta je čini srećnom i šta je ispunjava.
  • Ø Ima pravo da se ostvari u sebi zacrtanim oblastima života. To može biti u poslovnom svetu, porodičnom životu i/ili ličnim odnosima
  • Ø Bude svesna svojih jakih i slabih strana. Prihvata svoje trenutno stanje i sa zahvalnošću se odnosi prema svojim postignućima, uči se od svojih grešaka i daje sve od sebe da postigne svoj maksimum i postane bolja verzija sebe.
 • PROMENA: Inspirišemo žene da veruju sebi, na putu promene ka boljoj verziji sebe. Verujemo da svaka žena treba da ima pravo da samoinicijativno doživi promenu u svakom području u koje želi. Promene mogu biti u više područja. Neka od mogućih promena su:
  • Ø Spoljni izgled
  • Ø Unutrašnju ličnosti
  • Ø Stil i način života
  • Ø Spoljno okruženje

 

Osnovna uverenja koja zastupamo:

 1. Svaka žena je DAMA na životnoj SCENI. Zaposlene su dame koje se ophode prema klijentima kao prema damama i gospođama bez obzira na njihov izgled, nacionalnost, uzrast, način odevanja, miris, način komunikacije i/ili ponašanje.
 2. Mi smo tu da bi rešavale, a ne stvarale probleme svojim klijentima.
 3. Zastupamo i promovišemo zdrav način života.

Naš cilj postojanja

Osnovni cilj našeg postojanja je da rešavamo probleme svojim damama i da im pružamo maksimalnu podršku kako bi zablistale u punom sjaju na životnoj sceni.

Naša misija

Naša osnovna misija je da pomognemo ženama da budu svoje i da se vole i neguju na prirodan način jer to zaslužuju.

Naša vizija

Želja nam je da se pozicioniramo na Srpskom tržištu kao društveno odgovorno preduzeće, prilagođeno potrebama savremene, samosvesne žene. Osnovni cilj nam je da proizvodi koji nudimo rešavaju probleme ženama u srednjim godinama koje žive zdravim životom, prihvataju sebe i ističu svoju prirodnu lepotu. Težnja nam je da svaka zaposlena se ponaša i tretira svaku klijentkinju kao „Damu na sceni“.[1][1] Iskorišćena e igra reči u srpskom jeziku sa reči DAMASCENA, koja je latinski naziv bugarske ruže, koja se može raščlaniti na dve srpske reči „dama“ i „scena“.

 Naš moto:

Doživi sa nama unutrašnji i spoljni preobražaj sebe i svog doma

Budi DAMA na životnoj SCENI

Contact Us

Kontakt

* Obavezna Polja