e-mail: office@bugarska-ruza.rs

Connect with Facebook

Oxi whyte plus prašak - bio koncentrat 500 ml

580,01 din.

Kratak opis proizvoda:

Sadrži aktivni kiseonik, Natrium-perkarbonat i ekstrakt limuna

 Oxi whyte plus prašak - bio koncentrat 500 ml

Double click on above image to view full picture

Smanji
Povećaj

Više pogleda

Detalji

Oxy whyte plus prašak je koncentrovani eko prašak koji se koristi za beljenje i uklanjanje fleka sa odeće na temeperaturi od 30 do 90 stepeni. Efikasno uklanja sve vrste nečistoća i fleka organskog porekla. Ne sadrži hlor, ne ostećuje stabilne boje na rublju. Može da se koristi i za crno rublje kojem osvežava boju. Koristi se kao dodatak Total plus prašku  ili Tečnom koncentratu za mašinsko pranje rublja. Takođe koristi se i za dezinfekciju mašine i uklanjanje kamenca.

Sadrži aktivni kiseonik, Natrium-perkarbonat i ekstrakt limuna.

Uputstvo za upotrebu: 

Oxi whyte plus prašak koristi se za beljenje odeće i skidanje fleka. 

Doziranje

Za mašinsko pranje odeće doda se 1 do 2 čepa Oxi whyte plus praška uz običan prašak za pranje.

Uklanjanje fleka

Za direktno uklanjanje fleka u 100 ml vruće vode rastvoriti 1 kafenu kašičicu praška, dobro promešati, naneti na fleku, ostaviti malo da odstoji i ubaciti u mašinu da se pere.

Za uklanjanje fleka sa veće količine odeće sipati 2 do 3 čepa Oxi whyte praška u 1 do 2 litre vruće vode, potopiti odeću, ostaviti da odstoji i ubaciti u mašinu da se pere. 

Dezinfekcija mašine

Za dezinfekciju mašine i skidanje kamenca u malo vode spati i rastvoriti 1 čep Tečnog koncentrata za mašinsko pranje odeće, 1 čep Total plus praška i 1 čep Oxi whyte plus praška. Sipati rastvor u pregradu za prašak i uključiti praznu mašinu (bez veša) na 60 stepeni.

Budite prvi koji će recenzirati ovaj proizvod

Comments

Oznake Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Oxi whyte plus prašak - bio koncentrat 500 ml Sadrži aktivni kiseonik, Natrium-perkarbonat i ekstrakt limuna https://bugarska-ruza.rs/media/catalog/product/cache/1/image/265x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/0/1010210500.jpg
580,01 din.